Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، سید محمد قاسمی در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت روز کاهش اثرات بلایای طبیعی برگزار شد، با تشریح اهداف و اولویت‌های انتخاب ۲۱ مهر ماه به عنوان روز مقابله با بلایا اظهار کرد: سازمان جهانی برای این روز برنامه‌های ۱۰ ساله تدوین و ارائه می‌کند که دارای اهداف و اولویت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با بیان اینکه ارائه آموزش‌های مورد نیاز در حوزه درک خطر از وظایف هلال احمر محسوب می‌شود، تصریح کرد: در این مورد بیش از ۹ هزار نفر از آموزش‌های هلال احمر بهره‌مند شده‌اند.

موسوی به حضور نیروهای هلال احمر در محل وقوع ۳۳۷ حادثه اشاره کرد و گفت: ۲۷۶ مورد از این حوادث جاده‌ای، ۱۱ مورد سیل و آبگرفتگی و هفت مورد غرق شدگی بوده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی اشاره کرد و افزود: هر چند عوامل زیادی در مورد رعایت پروتکل‌ها مهم است، ولی عادی‌انگاری از مهم‌ترین عوامل محسوب می‌شود که خطر بزرگی برای سلامت جامعه به شمار می‌رود.
وی به اجرای طرح خادم در راستای ایجاد آمادگی برای ورود به فصول مختلف سال اشاره کرد و گفت: در این راستا برای ورود به فصول زمستان دوره‌های مورد نظر از جمله دوره‌های دور میزی برگزار شده است.
موسوی به فعالیت ۲۰۰ خانه هلال در سطح استان اشاره و تصریح کرد: برای ایجاد آمادگی نیروهای هلال دوره‌های آمادگی عملیاتی برگزار می‌شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان بر لزوم همکاری بین بخشی برای پیشبرد اهداف هلال احمر برای ارائه آموزش‌های کاهش بلایای طبیعی ادامه داد: در این راستا قوانینی در سطح کشور پیش‌بینی شده، که اجرای آ‌ن نیاز مبرم به هماهنگی دارد.
وی به اصلاحات روی داده در قوانین ساختمان سازی بعد از زلزله کرمانشاه اشاره و تصریح کرد: همه این اقدامات برای کاهش تلفات جانی صورت می‌گیرد و باید بدانیم که درک خطر، نیازمند فرهنگ سازی مورد نیاز است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان افزود: زنجان جزو استان‌های قرمز در تلفات گاز دی اکسید کربن است که نیازمند اقدامات فرهنگی است.

موسوی کمک به بهبود فرهنگ مقابله با بلایای طبیعی و غیر طبیعی را از وظایف عمومی دانست و افزود: چند سال پیش جا انداختن فرهنگ آمادگی برای وقوع حوادث خیلی دشوار بود، ولی با توجه به شیوع ویروس کرونا، صحبت و اقدام برای آمادگی در این حوزه تسهیل شده است که باید از این فرصت استفاده بهینه شود.

وی اطلاع‌رسانی در حوزه مدیریت بحران را مهم دانست و تصریح کرد: این مهم یک حوزه تخصصی است که باید به درستی انجام شود تا آثار و تبعات آن کاهش یابد.
انتهای پیام/۷۳۰۰۴

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان بلایای طبیعی نشست خبری بلایا مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان کرمانشاه استان زنحان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۴۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در نشست ستاد مدیریت بحران کرمانشاه که امروز (هشتم اردیبهشت) با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، از بالا بودن حوادث کوهستان در کرمانشاه بواسطه کوهستانی بودن این منطقه یاد کرد و گفت : امسال ۳۰ حادثه کوهستان در استان رخ داده که از نظر تعداد حوادث و تعداد موارد فوتی ناشی از حوادث کوهستان دومین استان کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته شاهد آمار بالای حوادث کوهستان در کرمانشاه بودیم، به گونه‌ای که از ۸۵۸ حادثه رخ داده در سطح استان که هلال احمر در آن ماموریت داشته، ۹۹ مورد آن حوادث کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از دشواری عملیات در حوادث کوهستان یاد کرد که پُرهزینه و با ریسک بالا بوده و نیازمند تجهیزات تخصصی است.

محمدی خواستار تامین تجهیزات بیشتری برای رسیدگی به حوادث کوهستان در کرمانشاه شد و عنوان کرد: تجهیزات کنونی که در اختیار داریم پاسخگو نیست و برخی از آنها قدیمی و فرسوده هستند.

وی از کم توجهی به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز کرمانشاه بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ نیز گلایه کرد و یادآور شد: اکنون که تا حدودی برای سیل سیستان و بلوچستان کمک‌هایی ارسال کردیم، موجودی انبار‌های استان برای حدود دو درصد جمعیت کرمانشاه کافی است، درحالیکه بلحاظ استاندارد‌ها این میزان باید برای ۱۰ درصد جمعیت استان جوابگو باشد.

محمدی خواستار توجه ویژه به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز در کرمانشاه شد و افزود: با توجه به تعدد و تنوع بالای حوادث و مخاطرات، در اختیار داشتن امکانات و اقلام امدادی ضروری است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ۳ مصدوم بر اثر برخورد ۲ خودرو سواری در آزاد راه قزوین _ زنجان
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • ۵ مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در آزاد راه قزوین - زنجان
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی