Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر امروز جلسه فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی برگزار شد و پیشنهاد طرح هوشمندسازی قوانین ساختمان به وزارت راه و شهرسازی ارائه شد.



به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی امروز با حضور حجت‌الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی، غلامحسین رضوانی، مجتبی رضاخواه، رجب رحمانی اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی و نیز نمایندگان هیئت‌مدیره نظام صنفی ایران، سندیکای تولیدکنندگان مخابرات، هیئت‌مدیره دو اپراتور تلفن همراه، و جمعی از مدیران کسب و کارهای دیجیتال، بانک مرکزی، وزارت صنعت معدن و تجارت و نیز مدیران اپراتورهای پستی و دفاتر پیشخوان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدرضا میرتاج‌الدینی درباره این جلسه اظهار کرد: با تشکیل کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتباط مستقیم و مستمر مجلس با فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حال انجام است و امیدوار هستیم بتوانیم آثار آن را در قوانین حاکم و نیز بودجه سال ۱۴۰۱ ببینیم.

وی ادامه داد: با توجه به جلسات برگزار شده تاکنون یک طرح به وزارت راه و شهرسازی و نیز طرح‌های مختلفی به وزارت آموزش و پرورش ارائه شده است که طرح ارائه شده به وزارت راه و شهرسازی با توجه به مقوله نهضت ملی مسکن و نیز پیشنهادات ارائه شده به وزارت آموزش و پرورش با توجه به اهمیت فضای مجازی برای دانش‌آموزان بود.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در تلاش هستیم تا طرح‌ها و موضوعات مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به مجلس شورای اسلامی ارائه شود و در راستای حل مشکلات آن گام برداریم.

در ادامه، سهیل یحیی‌زاده، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ضرورت توسعه فناوری اطلاعات و نیز توجه به نقاط ضعف موجود در بخش آنتن موبایل و خدمات اینترنتی در برخی ساختمان‌ها و نیز ساختمان‌هایی که قرار است ساخته شود، گفت: این طرح تحت عنوان هوشمندسازی در قوانین ساختمان به وزیر راه و شهرسازی ارائه شد.

وی ادامه داد: همچنین پیشنهادات ارائه شده به وزیر آموزش و پرورش نیز در رابطه با فضای مجازی، توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه آموزش و پرورش کشور و نیز ایجاد ساختار معاونت فناوری اطلاعات و فضای مجازی در آموزش و پرورش در راستای رفع نیاز جمعیت بالای دانش‌آموزان ایرانی بود.

یحیی‌زاده با اشاره به اینکه یکی دیگر از مسائل مهم مورد بحث در کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی، درخواست استفساریه در خصوص ابهام در تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۰ است، گفت: طرح قانون دفاتر پیشخوان که در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، پیشنهاد جهت همکاری با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح حمایت از کاربران فضای مجازی و نیز ارائه پیشنهاد جهت همکاری با مرکر پژوهش‌ها در زمینه پروژه فرکانس‌های صداوسیما از دیگر مسائل مهمی است که از سوی فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی مورد توجه قرار گرفته است تا در راستای حل چالش‌های موجود حرکت کنیم.

رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی در رابطه با طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی، گفت: قرار است نظرات دولت از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس در طرح اصلاح و اعمال شود و کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس نیز نظر فعالان بخش خصوصی را به منظور تکمیل طرح به مرکز پژوهش‌ها ارائه کند.

وی با بیان اینکه بانکداری باز، مقوله جداگانه‌ای از حوزه پرداخت و مربوط به مباحث بانکی است، تصریح کرد: در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته خدمات بانکی باید از طریق شرکت‌های فیتنک توسعه پیدا کنند و قرار بر این شد تا دستورالعمل‌های مربوطه با کمک بانک مرکزی تهیه شود تا مناطق محروم نیز بتوانند همانند مناطق توسعه‌یافته از خدمات بانکداری استفاده کرده و با توجه به اشتغال‌زایی ایجاد شده، حوزه فینتک‌ها نیز امکان توسعه داشته باشند.

مجتبی رضاخواه، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به درخواست استفساریه در خصوص ابهام تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۰، بیان کرد: افزایش حق سهم دولت از اپراتورها در وهله اول با محوریت اپراتورهای سیار مدنظر قرار گرفت اما این مسئله محقق نشد.

وی گفت: اگر شرایط به گونه‌ای باشد که ضرر و زیان جدی وارد شود و شاهد بالا رفتن حق سهم باشیم در حالی که هزینه‌ها افزایش پیدا نکند، این دغدغه در بودجه سال ۱۴۰۱ قابل اصلاح است و اگر قرار باشد افزایش هزینه صورت گیرد باید برای تمامی اپراتورها لحاظ شود، در غیر این صورت عادلانه نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فراکسیون راهبردی مجلس هوشمندسازی قوانین ساختمان کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی فناوری اطلاعات راه و شهرسازی آموزش و پرورش فضای مجازی ارائه شده ارائه شد پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون

خبرگزاری خبرآنلاین در گزارشی با عنوان «جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!» به بررسی رقابت ها بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم پرداخته است. در بخشی از این گزارش وضعیت محمود نبویان از چهره های عضو جبهه پایداری به عنوان یکی از رقباء قالیباف در انتخابات ریاست مجلس آینده مورد بررسی قرار گرفته است.

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف

محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.


این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آنها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف‌ ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900694

دیگر خبرها

  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی