Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران گفت: در اتفاقی که اخیرا برای بازار کفاش‌ها پیش آمد هیچ کدام از ساختمان‌های آن ناحیه نه از سیستم اطفا برخوردار بودند و نه سیستم اعلام حریق داشتند. متاسفانه حتی گازکشی هم نداشتند و کپسول‌های گازی که در آنجا وجود داشت باعث بروز این حادثه شده بود. مهدی بابایی نایب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران درخصوص نگرانی‌های پدیدآمده برای ناایمن شدن فضا‌های شهری در پایتخت از حوادثی نظیر آتش سوزی در بازار کفاش‌ها به میزان گفت: ما در یک قسمت از این موضوع برای عمل و اقدام شهرداری تهران در حوزه ایمن سازی شهر با مشکل ضعف قانونی مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بند چهارده ماده ۵۵ قانون که مربوط به برخورد با اماکن خطرساز می‌شود به نیم قرن پیش بر می‌گردد. ولی الان ما با ساختمان‌های بلندمرتبه و حوداث مختلفی روبرو هستیم که نیاز به بازنگری در قوانین این حوزه داریم. در همین حادثه‌ای که چند سال پیش در ساختمان پلاسکو پیش آمد و به عنوان یک حادثه شاخص در سطح شهر تهران به شمار می‌رود بعد از بررسی‌های مختلفی که صورت گرفت صرفا ۹ درصد از قصور متوجه شهرداری تهران شد.   وی ادامه داد: چون قوانین حمایتی برای شهرداری تهران که به عنوان یکی از اصلی‌ترین متولیان حوزه ایمنی شهری شناخته می‌شود در برخورد با اماکن ناایمن بسیار ضعیف است؛ بنابراین ما در مدیریت شهری صرفا می‌توانیم در این زمینه اخطار بدهیم. در زمینه ملزم کردن صاحبان املاک برای ایمن سازی ساختمان‌ها قوانین مطلوبی وجود ندارد. اما دو حوزه هستند که قوانین مطلوبی برای موضوع ایمنی ساختمانی دارند. یکی بازرسان وزارت کار هستند که می‌توانند درحوزه قانونی با کارفرمایانی که اصول ایمنی را رعایت نمی‌کنند برخورد کنند. مورد دوم هم اصناف هستند که می‌توانند با آن صنوفی که اصول ایمنی را رعایت نمی‌کنند برخورد کنند و نسبت به تعطیلی آن‌ها اقدام کنند.   بیشتر بخوانید: بازار تهران آتش گرفت   عضو شورای شهر تهران بیان کرد: به نظر می‌رسد که این قانون باید برای شهرداری‌ها هم در مجلس شورای اسلامی تصویب شود که شهرداری‌ها هم بتوانند به صورت ویژه در این حوزه ورود کنند و اقدامات لازم را به انجام برسانند تا ساختمان‌های ناایمن را الزام کنند که اصول ایمنی را رعایت کنند. ما دنبال تعطیل کردن نیستیم بلکه دنبال الزام ساختمان‌ها برای اجرای تمهیدات هستیم. برای نمونه الزام ساختمان‌های پرخطر به اجرای سیستم اعلام و اطفای حریق یکی از اقدام‌هایی است که اتفاق افتاده است.   بابایی یادآور شد: در اتفاقی که اخیرا برای بازار کفاش‌ها پیش آمد هیچ کدام از ساختمان‌های آن ناحیه نه از سیستم اطفا برخوردار بودند و نه سیستم اعلام حریق داشتند. متاسفانه حتی گازکشی هم نداشتند و کپسول‌های گازی که در آنجا وجود داشت باعث بروز این حادثه شده بود. همه این‌ها جزو آن مسائلی است که به نظر می‌رسد برای رفع آن‌ها باید مشکلات قانونی برطرف شود. البته شهرداری پای کار است تا انشاالله بتواند این مشکلات را حل کند. ولی مساله وجود خلا‌های قانونی باعث نمی‌شود که شهرداری کار خودش را تعطیل کرده باشد. شهرداری مرتب اخطار می‌دهد و پیگیری می‌کند، قوه قضائیه هم در این زمینه از شهرداری حمایت می‌کند. اما ما باید گاهی هم خودمان را جای قضات محترم بگذاریم. چون به هرحال قوانین این حوزه خیلی شفاف نیست که این عزیزان در این زمینه بتوانند به صورت همه جانبه پای کار بیایند.   انتهای پیام/ برچسب ها: مهدی بابایی شورای شهر تهران ایمنی ساختمانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مهدی بابایی شورای شهر تهران ایمنی ساختمانی ساختمان ها شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۸۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: آتش در کارخانه گسترده مبل سازی در شهرک شمس‌آباد مهار و از سرایت به اطراف جلوگیری شد.

سید جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به حادثه آتش‌سوزی گسترده اظهار کرد: این حادثه شهرک صنعتی شمس آباد اتوبان قم امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ ساعت ۱۳:۵۲ به سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اعلام شد.

وی افزود: یک ایستگاه کمکی به همراه خودروهای پشتیبانی، تانکر آب به محل اعزام شدند و مشاهده کردند در یک کارخانه بزرگ به وسعت ۲۰۰۰ متر مسقف و محل تولید مبلمان از نوع پلیمری بوده که بسیار قابل اشتعال است، آتش کاملاً شعله‌ور بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: سقف‌ها تخریب و روی اجناس ریخته، مواد تولید کننده اولیه مبل مانند رنگ و تینر و پارچه به مقدار زیاد وجود داشت

وی ادامه داد: در مجاورت یک کارگاه و کارخانه مواد پتروشیمی وجود داشت و آتش در حال سرایت بود، بنابراین آتش‌نشانان با اتخاذ تدابیر عملیاتی فعالیت را آغاز و از سرایت آتش به اطراف جلوگیری و نیروها کماکان مشغول عملیات خاموش کردن آتش هستند، آتش تا حد زیادی تحت کنترل است.

ملکی خاطرنشان کرد: مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم.

کد خبر 748487

دیگر خبرها

  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • آتش سوزی دو انبار کالا در شهر ری
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟