Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: سازوکار یا ساختار نگهداری ساختمان امر بسیار مهمی است و باید مسئول متخصصی داشته باشد و لذا این امر نیز به پروانه اضافه شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، حجت‏الاسلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا، رد هفتادمین جلسه شورا گزارش خود را در خصوص حادثه متروپل آبادان ارائه کرد و اعضا نیز نسبت به این گزارش واکنش نشان دادند و مهدی چمران در نخستین واکنش اظهار داشت: ضوابط اضافه طبقه هرچندسال یکبار و گا‌ها شش ماه یکبار اصلاح شده و تغییر می‏کند؛ بنابراین اصولا وقتی فونداسیون یک ساختمان ساخته شده و چند طبقه هم روی آن ساخته می‎شود، هنگام اضافه بنا، مقاوم سازی امکان پذیر نیست! لذا اصلا نباید طبقه‌ای اضافه شود؛ لذا بهتر است کلا اضافه بنا ممنوع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط کاستن زمان صدور پروانه نیز گفت: می‌خواهیم گیر‌های اداری بی جا حذف شود نه اینکه کنترل مضاعف حذف شود. بهتر است که نقشه‌های معماری ساختمان و نقشه‌های سازه همزمان تهیه و ارائه شوند.

چمران ادامه داد: البته باید به ادله مهندس ناظر برای جلوگیری از کار هم توجه داشت، در برخی موارد مهندس ناظر بدون دلیل منطقی، صرفا، چون مالک پول او را نداده است، ایرادی بر ساختمان وارد کرده و آن را متوقف می‌کند.

رئیس شورا در حوزه فرهنگ عمومی ساختمان نیز تاکید کرد: باید برای مردم جا بیفتد که ساختمان سازی یک کار تخصصی است که با جان انسان‌ها ارتباط دارد لذا و هرکسی نباید وارد کار ساخت و ساز شود.

چمران افزود: ساختمان پلاسکو هم مشکل ایمنی سازه نداشت، مشکل آن در حوزه آتش نشانی بود.
وی تاکید کرد: سازوکار یا ساختار نگهداری ساختمان امر بسیار مهمی است و باید مسئول متخصصی داشته باشد و لذا این امر نیز به پروانه اضافه شود.

چمران با بیان اینکه ساختمان باید تمام شود و سپس پروانه بهره برداری دریافت کند، یادآور شد: علاوه بر بهره برداری، اگر قرار است موردی به پروانه اضافه شود، باید ساز و کار نگهداری ساختمان نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد که به کسانی نیاز دارد مدرک کارشناسی ارشد و دکترای نگهداری ساختمان داشته باشند.

وی با اشاره به ایجاد تزیینات معماری در ساختمان ها، خاطرنشان کرد: در مواردی این تزیینات را اضافه می‌کنند، اما ساختمان ایمنی سازه ندارد و متاسفانه کسی از آن خبر ندارد، چون با تزیینات پوشانده شده است؛ در مواردی از زمین تا سقف، ستون ایجاد کرده اند در حالیکه با راویز ایجاد شده و استحکام ندارد و مردم در این ساختمان‌ها با تصور اینکه ستون محکمی وجود دارد، زندگی می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ساختمان شهرسازی ساخت بنا نگهداری ساختمان اضافه شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۳۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال چهارخطه می شود

تین نیوز

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: ۲۰ کیلومتر از مسیر رامشیر به ماهشهر در حال چهارخطه شدن است که در صورت تزریق به موقع اعتبارات ۱۰ کیلومتر از مسیر تا پایان سال چهارخطه می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رحمان بهرامی با اشاره به اینکه محور رامشیر به ماهشهر یکی از محورهای مهم حمل کالا و بار از بندر ماهشهر به مرکز کشور است، بیان کرد: محور رامشیر به ماهشهر ۴۰ کیلومتر است که عملیات چهارخطه شدن ۲۰ کیلومتر از آن در قالب ۲ قطعه ۱۰ کیلومتری در دست انجام است.

وی افزود: در صورت تخصیص اعتبار تا انتهای سال جاری حداقل ۱۰ کیلومتر از این محور پرتردد به بهره برداری می رسد.

بهرامی با بیان اینکه چهارخطه کردن محور رامشیر - ماهشهر یک پروژه ملی است، عنوان کرد: افزایش ایمنی، کاهش حوادث جاده ای، کاهش مدت زمان سفر و تسهیل تردد در محور از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: برای محور رامشیر _ ماهشهر با تلاش و پیگیری های انجام شده از سوی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، قراردادی با قرارگاه سازندگی خاتم به مبلغ یک هزار میلیارد ریال منعقد شده که اکنون در حال اجرا است.

بهرامی در ادامه گفت: محور رامشیر _ ماهشهر ۴۰ کیلومتر است که ۷.۵ کیلومتر از این مسیر در سال های گذشته چهار خطه شده و زیر بار ترافیک رفته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال چهارخطه می شود
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی