Web Analytics Made Easy - Statcounter

قوانین و باید ها و نبایدهای آپارتمان نشینی همه چیز درباره بایدها و نبایدهای قوانین آپارتمان نشینی و فرهنگ آن فرهنگ آپارتمان نشینی یعنی چه؟ چرا به قوانین آپارتمان نشینی نیاز داریم؟ آشنایی با مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی که خانواده‌ها باید بدانند! بایدها و نبایدهای قوانین آپارتمان نشینی قوانین آپارتمان نشینی  سخن پایانی قوانین و باید ها و نبایدهای آپارتمان نشینی

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ پروژه‌های ساختمانی در حال گسترش هستند و به دلیل افزایش جمعیت و تغییر سبک زندگی، این پروژه‌ها به سمت آپارتمان‌ها و برج‌های بلند تغییر جهت داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین مبنا خانواده‌هایی که تصمیم دارند در آپارتمان‌ها زندگی کنند باید به قوانین زندگی در آپارتمان آشنا باشند.

قوانین آپارتمان نشینی، افراد را ملزم می‌سازد از یک سری دستورالعمل‌ها پیروی کنند. این قوانین از سبک زندگی و رفت و آمد در آپارتمان شروع می‌شود و حتی در وضعیت بهداشت ساختمان، دفع زباله‌ها یا حتی جای پارک خودروها هم منعکس خواهد شد؛ بنابراین قبل از اینکه زندگی در آپارتمان را تجربه کنید، از مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی اطلاع پیدا کنید.

در این زمینه بخوانید؛

با همسایه پر سر و صدا چیکار کنم؟ + بهترین راه حل

بهترین ترفند واسه کم کردن سرو صدا در آپارتمان

قوانین و نحوه محاسبه شارژ ساختمان را بدانید

همه چیز درباره بایدها و نبایدهای قوانین آپارتمان نشینی و فرهنگ آن

 آپارتمان‌ها معمولاً واحدهای مسکونی محدودی هستند، بنابراین برای زندگی آرام‌تر و به دور از دغدغه به این قوانین توجه داشته باشید.

* بهترین شهرهای مازندران در مناطق خوش آب و هوا گزینه‌هایی را برای خرید آپارتمان در شمال به شما معرفی می‌کند. با صرف بودجه مناسب می‌توانید آپارتمان‌های بسیار زیبا و لوکس را با معماری منحصر به فرد و دکوراسیون داخلی جذاب برای خود خریداری کنید. املاک اول خونه به شما کمک می‌کند آپارتمان مناسب خود را در بهترین نقطه مازندران پیدا کرده و یک معامله لذت بخش را به پایان برسانید.

فرهنگ آپارتمان نشینی یعنی چه؟

زندگی در آپارتمان و رعایت تمام قوانین آپارتمان نشینی با نام "فرهنگ آپارتمان نشینی" شناخته می‌شود. سبک زندگی سنتی در خانه‌های حیاط‌دار و خانه‌های ویلایی، بسیار وسیع و باز بوده است. این چنین خانواده‌هایی، اختیار عمل بیشتری داشتند و تمام ساختمان در کنترل آن‌ها بوده است. این شرایط در آپارتمان‌ها وجود ندارد. 

کسانیکه به دنبال زندگی آپارتمان نشینی هستند به معنای این است که اختیار ملک خود را فقط در چهارچوب واحد آپارتمانی دارند و در غیر اینصورت، تمام قسمت‌های دیگر جزء مشاعات ساختمان محسوب می‌شود و یک فضای اشتراکی خواهد بود.

فرهنگ آپارتمان نشینی یعنی خانواده‌ها دقیقاً بدانند که چه رفتاری را در کدام  قسمتی از ساختمان داشته باشند و بدانند که قوانین آپارتمان نشینی برای هر قسمت چگونه است. تمام خانواده‌هایی که در یک آپارتمان چند واحدی زندگی می‌کنند ملزم به تبعیت از این قوانین هستند.

با توجه به ساخت و سازهای جدید که در شهرهای کوچک و بزرگ انجام می‌شود، شاهد آن هستیم که آپارتمان‌ها به طور فزاینده‌ای رو به توسعه هستند. آشنایی با قوانین آپارتمان نشینی و تقویت فرهنگ آپارتمان نشینی برای نسل جوان ضرورت دارد. این افراد بهتر است ابتدا ذهنیت خود را برای سبک زندگی در آپارتمان‌ها آماده کنند و سپس به سمت خرید آپارتمان متمایل شوند.

چرا به قوانین آپارتمان نشینی نیاز داریم؟

برای افرادی که سبک زندگی در آپارتمان را انتخاب می‌کنند شاید این سوال به وجود بیاید که چرا به قوانین آپارتمان نشینی نیاز داریم؟ چرا باید این قوانین را رعایت کنیم و رعایت نکردن آنچه مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد؟

مسئله مهم این است که زندگی در آپارتمان یعنی زندگی در ساختمانی که واحد مسکونی شما با سایر همسایگان در یک ساختمان قرار دارد. این جمله به مفهوم آن است که شما در کل ساختمان با آن‌ها شریک هستید. از آنجائیکه رفتار و سلیقه‌های افراد مختلف، متفاوت است و هر خانواده یک روش زندگی دارد، نیاز است که قوانین آپارتمان نشینی وضع شود و همه باید به آن پایبند باشند.

اگر این قوانین به درستی اجرا شود، محیط کل ساختمان، یک فضای آرامش‌بخش خواهد بود. در این شرایط همسایه‌ها در کنار یکدیگر با صلح و دوستی زندگی می‌کنند.

به طور قطع، اکنون پاسخ سوال فوق را پیدا کرده‌اید! رعایت مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی به داشتن یک محیط آرام کمک می‌کند که در نهایت، این مسئله، آرامش خاطر خانواده‌ها را به دنبال خواهد داشت.

آشنایی با مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی که خانواده‌ها باید بدانند!

به‌عنوان اولین قانون از قوانین آپارتمان نشینی، خانواده‌ها باید درک صحیحی از قسمت‌های خصوصی و قسمت‌های مشترک در واحد آپارتمانی داشته باشند. در این صورت است که می‌توانند تغییرات دلخواه را فقط در بخش‌هایی از آپارتمان انجام دهند که جزء اختیارات شخصی آن‌ها است.

به طور مثال، افرادی که در یک واحد آپارتمانی ساکن هستند نمی‌توانند تزئینات بیرون از واحد مسکونی نظیر جاکفشی یا گلدان‌های گل و گیاه را در مسیر راه پله یا در مقابل واحد دیگر قرار دهند؛ صرفاً به این دلیل که می‌خواهند بیرون ساختمان آن‌ها زیباتر باشد. هرگونه تغییر یا تزئین در مشاعات آپارتمان باید با رضایت سایر ساکنین و با هماهنگی مدیر ساختمان انجام شود.

با توجه به توضیح فوق، دومین مورد از قوانین آپارتمان نشینی، تشکیل یک هیئت مدیره ساختمان است. از هر خانواده یک نفر به عنوان نماینده در جلسات ساختمان شرکت می‌کند. برگزاری جلسات ماهانه و صحبت پیرامون مسائل واحدهای آپارتمانی و کل ساختمان، نمونه دیگری از مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی محسوب می‌شود.

یکی دیگر از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسائلی که برای زندگی در آپارتمان‌ها باید به آن توجه کرد، رعایت بهداشت و نظافت بیرون از ساختمان است. قسمت مشاعات ساختمان نظیر راه پله‌ها، پارکینگ، آسانسور، حیاط یا فضای سبز و هر قسمت دیگری که به صورت مشترک با سایر واحدهای مسکونی می‌باشد باید همیشه تمیز نگه داشته شود. 

برخی از ساختمان‌هایی که در آن‌ها تعداد واحدهای مسکونی بسیار زیاد است، معمولاً یک بخش نگهبانی را در نظر می‌گیرند و از خدمات نظافتی برای کل ساختمان استفاده می‌کنند. اما در نظر داشته باشید که هر خانواده وظیفه دارد در حفظ نظافت این قسمت‌‌های مشترک کوشا باشد.

یکی دیگر از مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی حفظ آرامش در ساختمان است. خانواده‌هایی که مهمانی‌های پر سر و صدا برگزار می‌کنند یا رفت و آمدهای پر صدا در ساعات دیروقت شب دارند، شدیداً باید به این اصل پایبند باشند.

جزء قوانین آپارتمان نشینی است که هر واحد مسکونی، آرامش و سکوت را در کل ساختمان رعایت کند؛ در غیر این صورت این کار باعث از بین رفتن آرامش سایر خانواده‌ها خواهد شد.

بایدها و نبایدهای قوانین آپارتمان نشینی

· ایجاد هرگونه تغییر در نمای خارجی ساختمان در آپارتمان‌ها ممنوع است.

· سعی کنید کارهای پر سر و صدا و تعمیرات - نگهداری از تاسیسات را در ساعت‌هایی از روز انجام دهید که خانواده‌ها مشغول استراحت نیستند.

· برای تعمیرات و نگهداری تاسیسات ساختمان از تکنسین‌های با تجربه استفاده کنید و این تصمیم را در جلسه ساختمانی با بقیه در میان بگذارید.

· برگزاری مهمانی‌های پر سر و صدا، مهمانی‌های شبانه و پخش موسیقی با صدای گوش‌ خراش در آپارتمان ممنوع است.

· نگهداری حیوانات خانگی در قسمت مشاعات آپارتمان ممنوع است.

· برای مدیریت بهتر آپارتمان پیشنهاد می‌شود جلسات متعددی برگزار شود و در هر دوره، یک نفر به عنوان مدیر ساختمان برگزیده شود.

· تمام ساکنین آپارتمان موظف هستند حق شارژ را در موعد مقرر پرداخت کنند. هزینه‌های شارژ یا هزینه‌های تعمیرات و نظافت کل ساختمان جزء قوانین آپارتمان نشینی دسته‌‌بندی شده است.

· در صورت مشاهده افراد مشکوک و متفرقه در آپارتمان باید حتماً مدیر ساختمان را در جریان بگذارید.

· از برخوردهای تند و خشن با همسایگان خود داری کنید. سعی کنید مشکلات را با صحبت کردن و برگزاری جلسات حل کنید.

· اگر ساکنین آپارتمان، خسارتی را به قسمت مشاعات یا حتی واحد آپارتمانی خود وارد کنند، هزینه‌ها بر عهده خود او خواهد بود.

· یکی از مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی این است که به حقوق شخصی سایر همسایگان احترام بگذارید؛ حتی اگر قرار است از یک قسمت از مشاعات استفاده کنید با رضایت و هماهنگی با آن‌ها باشد.

قوانین آپارتمان نشینی 

* تمام افرادی که در آپارتمان‌های کوچک زندگی می‌کنند برای تعطیلات، سفرهای شمالی را انتخاب خواهند کرد. این افراد سعی می‌کنند تعطیلات آخر هفته را به مدت دو یا سه روز در طبیعت زیبای شمال سپری کنند. برای این کار، اجاره ویلا ساحلی در مازندران پیشنهاد می‌شود. 

روزهای سفر را می‌توان در زیباترین ویلاهای شمال اقامت داشت و لحظات خاطره‌انگیزی را برای خود ثبت کرد. اول خونه به شما کمک می‌کند تا بهترین گزینه‌های اجاره ویلا را در مناطق خوش آب و هوا در مازندران پیدا کنید.

سخن پایانی

قوانین آپارتمان نشینی به خانواده‌ها می‌گوید سبک زندگی در آپارتمان‌ها چگونه است و باید چه مقرراتی را رعایت کنند. این قوانین برای آرامش بیشتر خانواده‌ها تعیین می‌شود. تمام افرادی که در آپارتمان‌ها زندگی می‌کنند ملزم هستند به این قوانین عمل کنند.

مهم‌ترین مقررات زندگی در آپارتمان در قسمت اختصاصی واحد مسکونی و در بخش مشاعات ساختمان وجود دارد. این قوانین شامل تمام قسمت‌ها می‌شود؛ از نظافت ساختمان گرفته تا تعمیرات و نگهداری تاسیسات، رفتارهای اجتماعی و حتی برگزاری جلسات ماهانه با ساکنین ساختمان.

با توجه به گسترش شهرنشینی و ساخت و ساز آپارتمان، پیش‌بینی می‌شود در آینده، افراد بیشتری به زندگی در آپارتمان‌ها گرایش پیدا کنند. اطلاع داشتن از مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی به آن‌ها کمک می‌کند تا زندگی آرام‌تری داشته باشند.

منبع: avalkhune لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر فرهنگ آپارتمان نشینی اخبار عمومی اخبار مرتبط با همسایه پر سر و صدا چیکار کنم؟ + بهترین راه حل ۱۴۰۱/۵/۳۰ تصویر حیرت انگیز تهران + فیلم ۱۴۰۱/۶/۱ عجیب ترین رژه دنیا! + فیلم ۱۴۰۱/۶/۱ چطور توی خونه ماست درست کنیم؟ + بهترین دستور ماست خانگی خوشمزه ۱۴۰۱/۶/۱ مهم ترین تغییرات کنکور سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۱/۶/۱ با آدم های سمی چگونه برخورد کنیم؟ ۱۴۰۱/۶/۱ آخرین ویدیو ها رقیب جدید نمی پذیریم! کانون وکلا، مدافع قانون یا بی توجه به آن ؟! ۱۴۰۱/۰۶/۰۱ ۲۰:۳۵ تلاشی عجیب برای سرقت از یک میلیونر کویتی در وسط خیابان های لندن + فیلم ۱۴۰۱/۰۶/۰۱ ۲۰:۲۴ خبری از ابرتورم پس از حذف ارز ترجیحی نبود ۱۴۰۱/۰۶/۰۱ ۱۹:۴۵ تخلف فولاد مبارکه؛ اصل ماجرا چیست؟ مقصر کیست؟ ۱۴۰۱/۰۶/۰۱ ۱۹:۰۳ نتایج پویای دولت سازی ۱۴۰۱/۰۶/۰۱ ۱۸:۲۵ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۱:۰۹ بنی گانتس: برای تأثیر بر توافق هسته ای هرکاری می کنیم ۲۱:۰۸ در ۲۰ دقیقه پوست را شفاف و روشن کنید + دستور ۲۰:۵۲ بهترین شغل برای متولدین شهریور ماه ۲۰:۴۰ اگر کسی بیکار است به استاندار تهران مراجعه کند! ۲۰:۳۹ زندگیم تکراری شده چیکار کنم؟ + راه رهایی از یکنواختی و تکراری بودن زندگی ۲۰:۳۵ رقیب جدید نمی پذیریم! کانون وکلا، مدافع قانون یا بی توجه به آن ؟! ۲۰:۱۹ نحوه بازیابی یک فایل ذخیره نشده آفیس ۲۰:۱۷ طولانی ترین پروازهای بین المللی ۲۰:۱۲ یک مهارت ضروری برای والدین / تکنیک های کنترل خشم در مقابل کودکان ۲۰:۰۸ خسارت چند هزار میلیاردی مدیرعامل معزول پتروشیمی مسجدسلیمان به بازنشستگان ۲۰:۰۲ بازیابی پیام حذف شده در واتساپ برای گوشی های آیفون ۲۰:۰۰ تشریح بخشی از برنامه های اربعینی ایرانسل ۱۹:۵۵ طرز تهیه یک فینگرفود مجلسی و باکلاس ۱۹:۴۵ خبری از ابرتورم پس از حذف ارز ترجیحی نبود ۱۹:۴۲ اجرای طرح هوشمندسازی یارانه نان با فروش وزنی و واقعی شدن قیمت کامل می شود ۱۹:۳۶ ترفند قنادی ها برای راحت جدا شدن کیک از قالب ۱۹:۲۵ هشدار؛ صعود به ارتفاعات شمالی استان تهران خطرناک است ۱۹:۱۹ چگونه می توانید بهترین رژیم غذایی را که مناسب بدن شماست انتخاب کنید؟ ۱۹:۱۴ چرا سپاه از فهرست تروریسم خارج نشد؟ ۱۹:۰۷ ترفند‌های پنهان برای رهایی از تنها باگ آیفون! ۱۹:۰۳ تخلف فولاد مبارکه؛ اصل ماجرا چیست؟ مقصر کیست؟ ۱۹:۰۲ سکته در بازار خودرو / کاهش قیمت خودرو متوقف شد؟ + جدول قیمت ۱۸:۴۵ واکنش مدیرعامل اسبق مبارکه به گزارش هیات تحقیق و تفحص؛ با ادامه روند قیمت گذاری دستوری توزیع رانت ادامه دارد ۱۸:۴۱ شکایت رسمی باشگاه استقلال از جواد خیابانی ۱۸:۲۵ ​سامانه محچک، یکی از مهم‌ترین سامانه های شبکه بانکی کشور رونمایی شد ۱۸:۲۵ نتایج پویای دولت سازی ۱۸:۱۴ از کجا بفهمیم واتر پمپ ماشین خراب شده؟ ۱۷:۵۸ چطور با فسادسازی به اعصاب مردم حمله کنیم! ۱۷:۵۴ ۲۰هزار میلیارد تومان مالیات خودروی گران قیمت وصول می کنیم ۱۷:۴۶ تورم ماهانه مسکن نصف شد ۱۷:۴۳ با یک سکه طلا «همسر لاکچری» درب منزل شماست! ۱۷:۳۴ دلیل سودهای شگفت‌انگیز شرکت‌های نفت و گازی چیست؟ ۱۷:۳۲ پرونده درختان قطع شده در طاق بستان حاشیه ساز شد ۱۷:۱۸ پراید خودروی اقتصادی نیست! ۱۷:۱۲ نورنیوز: گروسی و صهیونیست ها اصلی ترین مانع در مسیر برجام هستند ۱۷:۱۰ تلاش ۶ ساله ذوب آهنی ها ۵۰ درصد از تولید محصولات را صنعتی و ارزش افزا کرد ۱۷:۰۶ رییس دستگاه قضا: پیشرفت های دفاعی ایران از محاسبه دشمنان خارج شده است ۱۷:۰۳ رمزارزها می توانند آینده پول باشند؟ ۱۷:۰۳ حناچی: شهرداری فعلی انضباط سابق را ندارد ۱۶:۵۶ آتامان ایران‌خودرو دیزل وارد بازار روسیه می شود ۱۶:۴۱ ۳ باند جعل مدارک دانشگاهی منهدم شد ۱۶:۴۰ طرز تهیه و روش نگهداری رب خانگی خوشرنگ + فیلم ۱۶:۲۰ قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و ارز اول شهریور ماه / طلا در آغاز ماه چند؟ ۱۶:۱۵ قابلیت جدید اینستاگرام فاش شد ۱۶:۰۹ رییس شورای شهرستان تهران: در مقابله با حوادث از ژاپن جلوتریم ۱۶:۰۱ رشد ۶۲ درصدی فروش پنج ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل کاغذسازی کاوه ۱۵:۵۷ ثبت نام جدید نهضت ملی مسکن در ۴۰۰ شهر انجام می شود ۱۵:۵۰ طوفان در راه تهران/ کاهش نسبی دما تا اواخر هفته ۱۵:۴۲ واکنش آمریکا به ارتقای روابط ایران و امارات؛ واشنگتن از کاهش تنش در منطقه حمایت می کند ۱۵:۳۹ تورم ثروتمندان بیشتر از فقرا شد اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فرهنگ آپارتمان نشینی اخبار عمومی قوانین آپارتمان نشینی فرهنگ آپارتمان نشینی زندگی در آپارتمان ها آپارتمان نشینی واحد آپارتمانی زندگی می کنند خانواده هایی واحد مسکونی کل ساختمان خانواده ها پر سر و صدا سبک زندگی ۱۴۰۱ ۶ ۱ قسمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۵۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی

قاسمی، با تاکید بر لزوم توجه به پروانه ساخت حشره کش‌ها در هنگام خرید، گفت: استعلام مجوزهای بهداشتی حشره کش‌ها از طریق زیرسامانه‌های سازمان غذا و دارو امکان پذیر است.

وی اظهار کرد: به منظور اطمینان از اصالت حشره کش‌ها و جلوگیری از خطرات ناشی از مصرف محصولات تقلبی، مصرف کننده ها حتماً باید موقع خرید به پروانه ساخت بهداشتی درج شده روی آن توجه کنند.

قاسمی با تاکید بر لزوم توجه به نحوه نگهداری و مصرف حشره کش‌ها، اظهار کرد: حتماً هنگام خرید علاوه بر پروانه ساخت باید به مندرجات روی محصول در مورد نحوه نگهداری و مصرف توجه شده و همواره دور از دسترس کودکان، نور، حرارت، رطوبت، مواد غذایی و مواد شوینده نگهداری شود.

کارشناس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: حشره کش‌های خانگی به صورت پودر و اسپری هستند که در هنگام مصرف حتماً باید از دستکش، ماسک و عینک استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: در صورت بروز حساسیت پس از مصرف حشره کش‌ها فرد باید به سرعت به همراه محصول یا برچسب اطلاعات آن به مراکز درمانی مراجعه کند تا کادر درمان بر اساس اطلاعات فرآورده اقدامات درمانی متناسب را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌هایی را در پی دارد
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌های را در پی دارد
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی